Artikel nummer: 220.52

Zoek je een leuke damessweater waarop je je eigen logo/tekst kan laten bedrukken?

Deze damessweaters zijn van goede ( zware ) kwaliteit en zitten heerlijk. Door de ringgesponnen katoen wat er gebruikt is voor deze sweater voelen ze extra zacht aan. De dames sweater is in 7 verschillende kleuren te verkrijgen in de maten XS t/m XXL. Bij Tshirtdeal maak je je sweater bovendien uniek doordat we je eigen ontwerp of tekst op de sweater drukken. Deze damessweater met je eigen opdruk heb je al vanaf €14,- in huis!

Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren en de maattabel! Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629

Deze sweater is gemaakt van:

80% gekamd ringgesponnen katoen en 20% polyester
280 g/m2
Gebreide halsboord, mouweinden en onderboord
Ingezette mouwen
Gekamd fleece aan de binnenkant

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Toch niet op zoek naar een sweater voor dames? Bekijk onze gehele collectie sweaters en begin direct met je ontwerp!

Onze aanbieding al gezien? Nee? Bekijk dan onze sweater aanbieding nu en begin direct je ontwerp online.

Op dit moment hebben we een hele mooie twee kleuren sweater. De baseball sweater. Benieuwd naar de kleuren? Bekijk de Baseball sweater.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.