VANWEGE EEN TROPENROOSTER IS TSHIRTDEAL VANDAAG TOT 15:00 TELEFONISCH BEREIKBAAR! TOT 17:00 KUNT U ORDERS OPHALEN.

Artikel nummer: G18600B

Voor wie ben jij opzoek naar een hoodie met rits?

Ben jij voor je dochter, kleinkind, nichtje, zusje of vriendinnetje opzoek naar een hoodie met rits? Dan hebben wij de juiste hoodie voor je geselecteerd! Deze hoodies zijn speciaal voor meisjes. We bedrukken hoodies met tekst of logo’s zodat je een unieke hoodie in huis haalt. Weet jij al met welke tekst of welk logo je de hoodie bedrukt? We hebben deze meisjeshoodies in 7 kleuren in de maten 126 t/m 164. Ontwerp online en bestel een unieke meisjeshoodie vanaf €17,-.

Heb je hulp nodig bij je ontwerp? Dat kan natuurlijk! Neem gerust contact op met onze support medewerkers. Zij helpen je graag een handje. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Ook voor jongens hebben wij deze leuke hoodie met rits in het assortiment. Bekijk het grote aanbod jongens hoodies en ontwerp direct online.
Voor kinderen hebben wij ook hele leuke hoodies zonder rits. Laat een leuke hoodie bedrukken voor kids. Bekijk ons grote aanbod.

Deze hoodie is gemaakt van;

  • 50% katoen/50% polyester
  • Normal cut
  • 270 grams, lekker warm!

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Opzoek naar een tweekleuren hoodie met rits? Bekijk onze collectie tweekleuren hoodies voor kinderen.
Opzoek naar grotere maten hoodie voor meiden? Bekijk dan onze hoodies voor dames.

Benieuwd naar onze zeefdruk aanbod? Bekijk onze collectie meisjes hoodies met rits en begin direct met jouw ontwerp online.

We hebben deze leuke hoodie met rits ook voor baby's! Bekijk de leuke hoodie met rits voor baby's!

Een hoodie zonder rits of een sweater ontwerpen? Bekijk onze leuke collectie hoodies en sweaters voor het gehele gezin!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.