LET OP! Aangepaste openingstijden! Wegens de aankomende hittegolf zullen wij vanaf vrijdag 07-08-2020 t/m vrijdag 14-08-2020 andere openingstijden hanteren. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 uur ’s ochtends tot 15:00 uur ’s middags. Voor het ophalen van de orders zijn jullie van harte welkom tussen 06:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags. In het weekend zijn wij gesloten.​

Artikel nummer: JH003

Zie jij zo’n hippe 2-kleurige hoodie wel zitten?

We bedrukken deze trui graag met een leuke tekst. Zo heb je een unieke hoodie die helemaal bij je past. Deze hoodies zijn verkrijgbaar in bijna 20 verschillende kleurcombinaties vanaf €17,- per stuk inclusief 1 regel tekst bedrukt.

Wil je een afbeelding/logo toevoegen? Kies dan voor de tweekleuren hoodie waarop je een afbeelding / logo kan toevoegen.

Kleuren in de designer kunnen iets afwijken, voor de exacte kleuren klik je onder de designer op het tab WARE KLEUREN.

Dit product bestaat uit:

  • 80% katoen 20% Polyester
  • 280grams/m2
  • Mp3 voorbereiding in buidelzak
  • Het gaat hier om een unisex model

Tekst toevoegen:

1 regel bedrukt geen meerprijs
2 regels bedrukt + €2,00
3 regels bedrukt + €1,50
Iedere regel extra kost €1,25

Op dit moment hebben wij nog een hele mooie aanbieding lopen. Bekijk onze hooded vest met rits. Ontwerp direct online!

Onze andere aanbieding nog niet gezien? Bekijk dan de één kleuren hoodie ontwerpen en bedrukken!

Opzoek naar de kinder tweekleuren hoodie? Bekijk deze leuke hoodie en begin met je eigen ontwerp!

Liever een t-shirt ontwerpen? Bekijk dan hier ons hele assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.