LET OP! Aangepaste openingstijden! Wegens de aankomende hittegolf zullen wij vanaf vrijdag 07-08-2020 t/m vrijdag 14-08-2020 andere openingstijden hanteren. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 uur ’s ochtends tot 15:00 uur ’s middags. Voor het ophalen van de orders zijn jullie van harte welkom tussen 06:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags. In het weekend zijn wij gesloten.​

Artikel nummer: JH053

Speciaal voor dames hebben we deze 2-kleurige hoodie met rits.

Het modieuze vest is lekker warm en ziet er goed uit. Je maakt deze dameshoodie pas echt leuk met een unieke bedrukking van een tekst of logo erop. Ontwerp je eigen hoodie vanaf €18,- en wij gaan hem voor je maken. Het gaat hier om een unisex model. Check altijd even de ware kleuren en de maattabel voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.Zij helpen je uiteraard graag!

Dit product bestaat uit:

80 % Katoen en 20% Polyester
280 grams/ m2
MP3 voorbereiding in de buidelzak
Capuchon met koortjes

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Opzoek naar een hoodie zonder rits? Bekijk dan de collectie dames hoodie zonder rits!

Onze leuke collectie lange zoodie of korte zoodie al gezien? Bekijk de leuke kleurtjes van de leuke hoodies!

Interesse in zeefdruk? Ontwerp dit 2 kleuren dames vest en bekijk onze zeefdruk aanbod.

Liever een t-shirt ontwerpen? Bekijk dan hier ons hele assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.