In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zullen wij beperkter telefonisch bereikbaar zijn.

Artikel nummer: 64000B

Wil je voor jouw kind een uniek T-shirt laten drukken?

Bij Tshirtdeal hebben we deze prachtige kinder T-shirts in 16 verschillende kleuren. Door middel van zeefdruk bedrukken we de shirts met jouw afbeelding of tekst. Ontwerp je kinder T-shirt online en zodra je bestelling bij ons binnen is gaan we aan het werk. Dit wordt een prachtig en uniek T-shirt!

Voordat je dit t-shirt in je winkelwagen plaats, check dan altijd even de maattabel. Niet het t-shirt waar je na opzoek was? Klik dan hier om onze andere t-shirts te bekijken wat wij met zeefdruk bedrukken.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Verdere informatie betreft het t-shirt;

185 grams/m2
100% Jersey katoen
Gemaakt van de open-einde katoenvezel
Schouder-tot-schouder nekband voor meer draagcomfort
Dubbeldraads gestikt bij armen en boord

Bij zeefdruk brengen we per drukkleur zeef- (€ 25,-) en filmkosten (€ 13,-) in rekening.

Liever polo shirts laten bedrukken met jouw ontwerp? Bekijk onze polo shirt voor kinderen.

We hebben ook hele leuke tweekleuren hoodies in het assortiment. Benieuwd naar de hoodie? Bekijk de gehele collectie hoodies

Een bijpassend hoodie met rits laten bedrukken? Bekijk de leuke collectie hoodie met rits voor kinderen.

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.

 

              geel gold Chesnut bruin As grijs Sport grijs