LET OP! Aangepaste openingstijden! Wegens de aankomende hittegolf zullen wij vanaf vrijdag 07-08-2020 t/m vrijdag 14-08-2020 andere openingstijden hanteren. Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08:00 uur ’s ochtends tot 15:00 uur ’s middags. Voor het ophalen van de orders zijn jullie van harte welkom tussen 06:00 uur ’s ochtends tot 16:00 uur ’s middags. In het weekend zijn wij gesloten.​

Artikel nummer: CB654

Canvas 5 Panel Cap Borduren

Zoek je een 5-panel? Dan ben je aan het goede adres! We hebben deze cap in twee kleuren. Laat hem borduren met een tekst of een naam.
De pet is verkrijgbaar in one size. De achterkant heeft een metaal sluiting.
Zie foto:

LET OP:

Voordat je dit item in je winkelwagen plaats, check altijd eerst even of je de juiste kleur hebt geselecteerd.

Productinformatie:

  • 100% katoen
  • Canvas
  • 5-paneel
  • Metaal sluiting
  • Uitneembaar label

Prijs borduren

1e regel geborduurd + €3,50
2e regel geborduurd + €1,50
3e regel of meer geborduurd gratis

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Liever een andere cap laten borduren? Bekijk de gehele collectie caps die je kan laten borduren.
Of wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.